contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tort Ioana

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ingrediente:
6 oua;
6 lg zahar,
6 lg faina,
500 ml frisca,
2 portocale,
2 banane,
5 lg zahar,
o cana cu apa.

Mod de preparare:

separam oualele.Batem spuma albusurile

,galbenusurile le frecam bine cu zaharul,

amestecam cele doua compoziti adaugam si faina in ploaie si bagam la cuptor.
Frisca se bate batz si apoi se adauga si laptele condensat si se bate bine
Se taie blatul in 3 parti

facem un sirop din coaja de la o portocala cu 5 lg de zahar si apa.
Insiropam cele 3 blaturi
punem primul blat,adaugam frisca ,apoi portocala taiata cubulete,

apoi alt strat de frisca,adaugam celalalt blat,frisca,bananele,frisca si blat.

imbracam tortul in frisca
 
si ornam ..dupa placere.

 

Articol recomandat de bucatariadenysei.blogspot.com