contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tort "inima Ninsa" ..by Adriana Lucia

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

mal

Azi am facut un tort pentru un cuplu de indragostiti. Din motive doar  de ei stiute l-au cerut in forma de inima :D.
Eu m-am conformat si l-am executat, rapid .
Blatul este de vanilie fara albusuri, insiropat cu rom .Crema  este de cocos fiert in lapte si unt. Glazura exterioara este bezea (albusurile  batute pe aburi. )
L-am "nins" cu fulgi de cocos .
Decorul din bombonele gumate in tema cu tortul :)
Are cca 2 kg .

 

 

 

 

 

Cred ca v-am mai spus ca obisnuiesc sa-mi fac in paralel si mie cate un tort cand am comenzi in premiera si cand timpul imi permite.
Astazi , desi am mai copt cateva blaturi pentru alte torturi, am reusit sa-mi fac si mie o inimioara :).
Sunt incantata de gustul deosebit  si  de combinatia de arome. Niciodata, un tort de cofetarie , chiar daca arata ca in reviste, n-o sa poata egala gustul unui tort facut in casa.
Mai ales ca torturile si prajiturile mele sunt facute  cu unt, cu oua bune , cu frisca naturala (de foarte putine ori folosesc frisca vegetala )...in consecinta sunt de o calitate superioara.
Va las sa va delectati cu pozele :)


 

 

 

 

 



Articol recomandat de adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com