contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tort Inghetat Cu Ciocolata Si Visine

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



25 bucati de piscoturi
3 oua
200 g zahar pudra
1 pachet unt sau margarina moale
200g ciocolata amaruie
500ml frisca
1 cescuta lapte
1 cana visine fara samburi
 Separam ouale, galbenusurile le frecam cu zaharul, adaugam si untul si mixam pana ce obtinem o spuma.
Albusurile le batem spuma si le incorporam cu atentie in crema de galbenusuri.

Frisca o mixam bine. Ciocolata o topim cu o lingura de frisca la foc mic, apoi o turna usor in frisca si mixam bine.
Incorporam usor frisca in crema de oua, adaugam si visinele scurse de zeama.

 
Luam un vas de aproximativ 2 litri, ne orientam in functie de cata crema avem...... il tapetam cu o foaie de naylon sau o punga taiata, punem putina crema in mijloc pt stabilizare si asezam piscoturile in picioare pe marginea vasului, asta dupa ce le-am inmuiat foarte putin in lapte.Punem si restul de crema si acoperim cu piscoturile ramase.
Acoperim vasul cu naylon si il dam la rece 2 ore.
Inainte de servire il rasturnam pe o tava.

Articol recomandat de dianacakes.blogspot.com