contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tort Ganache De Ciocolata

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


blat :6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, 1 plic praf de copt
pt insiropat blatul: 200ml apa, 5 linguri de zahar , 2 esenate de rom
crema ganache: 200g ciocolata de lapte, 400ml frisca
ornat :150ml frisca, 100g ciocolata
pt blat: mixam albusurile bine, adaugam zaharul treptat si mixam bine pana se formeaza o spuma care nu curge.
adaugam si galbenusurile apoi faina cu praful de copt.
pt sirop: fierbem apa cu zaharul, adaugam romul cand siropul e rece
pt crema: topim ciocolata cu 50ml linguri frisca si o turnam usor peste restul de frisca mixata, mixam bine pana obtinem o crema pufoasa.

Articol recomandat de dianacakes.blogspot.com