Tort De Post
Sursa Tort de post
articol scris de Xandrinne blog de-alebubulinei.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

L-am pregatit tot pentru ziua mea. Simplu, nu am avut timp de ceva mai sofisticat.
Blatul, facut dupa metoda de aici, cu ceva mai multa nuca; am impartit compozitia in trei si am copt trei foi in forma rotunda de silicon, la 180 de grade cca 20 de minute, fiecare foaie.

Foile le-am insiropat cu compot de ananas.
Pentru creme am incalzit 200 ml frisca vegetala, am adaugat 100 g ciocolata de post si am amestecat bine, pentru omogenizare si am mixat dupa ce am lasat compozitia la frigider cateva ore; am mixat alti 200 ml frisca vegetala. Am montat tortul asa: foaie insiropata, crema cu ciocolata, bucati de ananas, foaie, frisca si visine (de la borcan), foaie.
Am turnat peste tort o glazura obtinuta din 100 ml frisca incalzita pe foc cu 100 g ciocolata de post.. Am ornat pe margini cu frisca.
Glazura ramasa am folosit-o la tortul cremos cu mere si frisca.

Nu am sectiune fotografiata pentru ca asta l-am impartit cu colegii de serviciu. Cica a fost bun.
