Tort De Pişcoturi Cu Pere
articol scris de reteteilustrate blog reteteilustrate.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
un pachet de pişcoturi, 2 plicuri de budincă de căpşuni, 6 linguri de zahăr, un litru de lapte, zeamă de compot (sau apă cu zahăr) pentru însiropat pişcoturile, 3 pere, 2 kiwi mici.
un pachet de pişcoturi, 2 plicuri de budincă de căpşuni, 6 linguri de zahăr, un litru de lapte, zeamă de compot (sau apă cu zahăr) pentru însiropat pişcoturile, 3 pere, 2 kiwi mici.
Mod de preparare:
Budinca se prepară
conform instrucţiunilor de pe ambalaj
şi se lasă la răcit,
dar nu în frigider.
Pe o tavă se pune un strat de pişcoturi,
se însiropează cu zeama de compot,
apoi se toarnă jumătate din cantitatea de budincă. Se adaugă restul de pişcoturi, se însiropează şi restul de budincă se toarnă deasupra şi lateral, peste tort.
Fructele se curăţă şi
se taie felii subţiri.
Din feliile de kiwi se face deasupra un model, iar feliile de pere se aşază pe restul tortului.
Se lasă la răcit.
Se serveşte ca desert.
Poftă bună!