Tort De Castane
Sursa Tort de castane
articol scris de mihaela2289 blog specialitaticulinare.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
350 g piure de castane (din comert )
250 g ciocolata amara
150 g unt
200 g smantana
castane comestibile fierte in sirop
Preparare : Se pune smantana intr-un vas, se adauga ciocolata rupta in bucati si se lasa la foc mic, amestecand usor.Dupa ce s-a topit ciocolata se ia vasul de pe foc si se mai amesteca putin pentru a se uniformiza. Se adauga untul taiat bucatele si se amesteca bine. In aceasta compozitie se adauga piureul de castane si se amesteca din nou. Se toarna compozitia intr-o forma rotunda sau de chec, tapetata cu ceolofan sau folie de aluminiu si se pune in frigider 2 ore. Se scoate in momentul in care se serveste : se rastoarna pe un platou si se orneaza cu castane fierte in sirop si cu zahar pudra.