Tort De Capsuni Crud
Sursa Tort de capsuni crud
articol scris de antzuka_tzuka blog antzukastuff.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Toruletul este pentru gospo de criza:*:*, "m-a certat" ca nu am mai postat nimic:)))
Am improvizant si m-am adaptat ingredielor pe care le aveam pentru a face deserturile crude cat mai econome si mai la indemana.
Un desert dupa cum ne-am obisnuit cu deserturile crude, sanatos, usor de facut dar ce e mai importat delicioas.Sa ne bucuram de dulce in viata noastra fara zahar si grasimi periculoase..
Ingrediente
Blat
1 cana arpacas(inmuiat peste noapte)
2 cani nuca
1 cana curmale fara samburi
50 g stafide
Crema
2 cani capsuni
3-4 linguri miere
jum cana nuci macinate fin fin
2 banane
100 g nuca de cocos
50 g stafide
zeama de la jum de lamaie
1 lingura de ulei de cocos topit la bain-marie
Ingredientele pentru blat se pun in robot si se amesteca bine, pana se omogenizeaaza si este fina.O punem intr-o tava tapetata cu folie alimentara.
CApsuniele si bananele se blenduiesc, se adauga nuca de cocos si nuca macinata fin, si restul ingredientelor faa uleiul de cocos.Se amesteca.Se adauga uleiul de cocos si se incorporeaza usor.
Se da la congelator min 1 ora si se lasa putin inainte de a fii servit.Delicios
Un desert dupa cum ne-am obisnuit cu deserturile crude, sanatos, usor de facut dar ce e mai importat delicioas.Sa ne bucuram de dulce in viata noastra fara zahar si grasimi periculoase..
Ingrediente
Blat
1 cana arpacas(inmuiat peste noapte)
2 cani nuca
1 cana curmale fara samburi
50 g stafide
Crema
2 cani capsuni
3-4 linguri miere
jum cana nuci macinate fin fin
2 banane
100 g nuca de cocos
50 g stafide
zeama de la jum de lamaie
1 lingura de ulei de cocos topit la bain-marie
Ingredientele pentru blat se pun in robot si se amesteca bine, pana se omogenizeaaza si este fina.O punem intr-o tava tapetata cu folie alimentara.
CApsuniele si bananele se blenduiesc, se adauga nuca de cocos si nuca macinata fin, si restul ingredientelor faa uleiul de cocos.Se amesteca.Se adauga uleiul de cocos si se incorporeaza usor.
Se da la congelator min 1 ora si se lasa putin inainte de a fii servit.Delicios
by antzu'