Tort Cu Cacao
Sursa Tort cu cacao
articol scris de laura_dachman blog lauradfood.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dificultate : redusa
Timp de preparare : 50 minute
Ingrediente
- 1 plic Mix pentru 9 torturi
- 30 gr cacao
- 50 gr zahar tos fin
- 125 gr unt, la temperatura camerei
- 2 oua
- 80 ml lapte
- 1 lingurita scortisoara macinata
- 2 lingurite praf de Cappuccino cu vanilie
Preparare
- Se incinge cuptorul la 180⁰C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma de copt rotunda de 20 cm diametru.
- Se amesteca intr-un vas Mixul pentru 9 torturi, cacaoa, zaharul, untul, ouale, laptele, scortisoara si 2 lingurite praf de Cappuccino cu vanilie pana cand se obtine o compozitie omogena.
- Se toarna compozitia obtinuta in forma pregatita si se da la copt 40 minute.Dupa racire se pudreaza cu zahar.