Tort - Cos Cu Flori
Sursa Tort - Cos cu flori
articol scris de lili blog liligospodini.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente pentru blat:
5 oua
5 linguri zahar (fructoza)
5 linguri faina
Ingrediente pentru crema:
250 ml lapte,
3 linguri zahar (fructoza),
1 budinca cu gust de frisca,
250 gr mascarpone,
3 linguri zahar (fructoza),
1 budinca cu gust de frisca,
250 gr mascarpone,
Blatul:
Se face un pandispan din 5 oua.
Crema :
Se pune laptele la fiert impreuna cu zaharul si se adauga praful de budinca, amestecat in prealabil cu putin lapte. Se amesteca bine, apoi se ia de pe foc si se amesteca continuu pana se raceste. Se adauga apoi branza mascarpone in compozitie si se amesteca bine. Daca e nevoie se mai adauga zahar sau esenta.
Blatul il taiem in doua, punem crema si il ornam.