Tort Castel
Sursa Tort Castel
articol scris de Lavinia blog prajiturilelaviniei.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
Blat 1: 10 ouă, 2 linguri de apă, 12 linguri zahăr, 12 linguri făină, 1/2 plic praf de copt
Blat 2 şi Blat 3: Fiecare blat l-am realizat din 5 ouă 2 linguri de apă, 7 linguri de zahăr, 7 linfuri de făină, 1/4 plic praf de copt
Crema: 1 l frişcă, 2 cutii cu ananas pe care le tăiaţi cubuleţe mici
Se bate bine frişca şi se adaugă ananasul, lăsat la scurs . Se încorporează în frişcă.
Decor: 500g ciocolată menaj, topită în etape după cum aveam nevoie, 50 g ciocolată albă menaj, fulgi, biluţe colorate pentru decor, fulgi de ciocolată.
Blat 1: 10 ouă, 2 linguri de apă, 12 linguri zahăr, 12 linguri făină, 1/2 plic praf de copt
Blat 2 şi Blat 3: Fiecare blat l-am realizat din 5 ouă 2 linguri de apă, 7 linguri de zahăr, 7 linfuri de făină, 1/4 plic praf de copt
Crema: 1 l frişcă, 2 cutii cu ananas pe care le tăiaţi cubuleţe mici
Se bate bine frişca şi se adaugă ananasul, lăsat la scurs . Se încorporează în frişcă.
Decor: 500g ciocolată menaj, topită în etape după cum aveam nevoie, 50 g ciocolată albă menaj, fulgi, biluţe colorate pentru decor, fulgi de ciocolată.