contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tort Castel Ii

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Tort Castel II
Pentru copiii mei (elevii mei), care au absolvit clasa a IV-a (IV A şi IV B), am realizat Tortul Castel, doar că de această dată l-am decorat puţin altfel.
Blat: am copt 6 blaturi - fiecare din 3 ouă şi două linguri de apă, 5 linguri zahăr, 4 linguri făină, 1 lingură cacao, puţin praf de copt. Blaturile le-am însiropat cu sucul de la compotul de ananas (450 ml).
Crema : 1 l frişcă lichidă, 350 g căpşuni, 600 g ananas tocat mărunt - 2 cutii, 400 g zmeură, 4 kiwi.
Frişca lichidă se bate cu mixerul, după care se încorporează fructele tocate mărunt sau cum doriţi lăsate în prealabil într-un strecurător. Prima dată încorporaţi zmeura.
Pentru ferestrele catelului am folosit 1 albuş bătut spumă cu 200g zahăr tos.

Articol recomandat de prajiturilelaviniei.blogspot.com