contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tort Caramel

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Blat:
100g biscotti maruntiti
200g ciocolata amaruie
100g unt
3 oua(albusurile batute spuma tare)
100ml smantana
Crema 1:
250 crema branza Philadelphia
50g zahar pudra
150ml frisca batuta
10g gelatina
Crema 2:
1 plic budinca instant vanilie
1 plic budinca instant caramel
250ml frisca

Facem un blat din primele 5 ingrediente,si il turnam intr-o tava de tort cu inel detasabil.Dam tava la cuptorul incins, la 375F.Dupa ce s-a copt,lasam blatul sa se raceasca complet.
Frecam branza Philadelphia cu zaharul, adaugam frisca batuta si apoi plicul de gelatina, inmuiat conform instructiunilor.
Punem crema peste blatul de ciocolata, in tava cu inel detasabil. Nu indepartam inelul.
Pregatim budincile conform instructiunilor de pe pachet. Le turnam pe rand in tava peste crema de branza si acoperim totul cu un strat de frisca.
Dam tortul la frigider timp de cel putin 4 ore, sau chiar peste noapte.
Pofta buna.

Articol recomandat de marcela-home.blogspot.com