contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tort Avion

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Am incercat pentru prima data sa fac un Avion... De fapt am vrut ca acesta sa fie decorul pentru un tort (sa fie pus pe un blat de tort), dar in final a devenit un tort de sine statator cu interior de negresa, invelit in pasta de zahar, iar rezultatul final a avut 1,120 kg.
A fost destul de greu sa il fac si lipsa de experienta si-a zis cuvantul, chiar si in folosirea pastei de zahar... Probabil a doua oara ar iesi ok. As face toate decorurile de pe avion (aripi, gemuri, din pasta de lapte praf -cu asta am experienta- geamul din fata e din pasta de lapte praf si portocaliul de la aripi, tot din pasta de lapte praf, asta a fost ca sa fiu sigura pe aripi)... Pasta de lapte praf se intareste imediat, nu trebuie sa astepti cate 2 zile sa se usuce.... In fine... nu mai intru in amanunte...
Pentru cine vrea sa faca un tort avion, sper sa il poata ajuta aceste imagini, sa ii dea idei...
Eu ii multumesc Nelei ca mi-a gasit un tutorial care m-a inspirat si ajutat....
O saptamana frumoasa sa aveti.
compozitia de negresa in cele 3 stadii: inainte de a fi data la cuptor, a doua imagine- gata scoasa din cuptor si a 3-a e cu glazura turnata pe compozitia fierbinte