Tort Acoperit Cu Pasta Marshallows
articol scris de meosiris.blogspot.co blog meosiris.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dupa lungi cautari peste tot, in sfarsit am reusit sa fac o pasta de care sunt extraordinar de multumita: pasta Marshallows. Pentru acest tort, tin sa multumesc din suflet Dorei pentru explicatiile ei minunate si forumului culinar.ro pentru ca a reusit sa adune intr-un singur loc cele mai pricepute maini de pretutindeni! Toate sunteti minunate fetelor!!!
Pasta Marshallows am facut-o dupa indicatiile de aici si bineinteles a trebuit sa incerc si Royal Icing caci altfel muream :). Aceasta pasta o gasiti aici .
Tortul este facut dupa reteta tortului Rigo-Jancsi. La crema insa am bagat si un pliculet de gelatina ca sa stea mai tare crema si sa nu am probleme cu ea.
A fost un tort foarte, foarte gustos! Nu arata in schimb perfect ca cele ale Dorei, insa in timp sper sa ma perfectionez:) ! Si tinand cont ca este primul meu tort invelit in aceasta pasta, zic eu ca e ok:) .
In cateva zile revin cu alt tort acoperit cu pasta Marshallows...deasemenea foarte gustos!