Ton Gratar, Gnocchi, Legume Si Sos Parmezan
articol scris de ceretetemaifacfetele blog ce-retete-mai-fac-fetele.blogspot.com
(cam 4 mâini), 1 lingura de ulei de masline, oregano, m?rar, sare, piper, felii de bost?nei (dovlecei) verzi, 1/2 ardei capia
Dressing: 2 linguri de smântân?, 1 lingurita parmezan ras, boabe de coriandru, rozmarin, piper boabe asortat (alb, negru, verde ai roau), puaina zeama de lamâie, sare
Pentru mâine sufertaaul are ton proaspat la gratar cu legume grillate, gnocchi (paste cochilii) ai un sos aromat de parmezan, smântâna dulce, coriandru ai alte bunataai :)
Timp: 20min
Poraii: 1
Mod de preparare:
Am spalat fileul de ton în apa rece ai l-am pus pe aervete de hârtie sa se absoarba apa.
Între timp am încins bine gratarul, l-am uns cu foarte puain ulei de masline ai am pus tonul ai legumele la grillat fara nici un fel de adaos. Când au fost gata (nu le-am ainut mai mult de 2 min pe o parte) le-am stropit cu puaina zeama de lamâie.
Pastele au fiert în legea lor în apa cu sare 8min cât scria pe punga, apoi le-am scurs, le-am aaezat în sufertaa ai am mai adaugat peste ele o lingura de ulei de masline, oregano, marar, sare ai puain piper proaspat râanit.
Pentru dressing am sfarâmat în mojar boabele de coriandru, piper, rozmarinul ai sarea. Am adaugat parmezanul ras, smântâna dulce ai câtiva stropi de zeama de lamâie.
Asta-i tot. O sa vad mâine ce “nebunie” a ieait. Sper în sensul bun al cuvântului ;)
Se serveate cald, voi turna sosul peste toate ai voi încalzi la cuptorul cu microunde .
A, ai sa nu uit, fructul pentru mâine: o portocala.
Pe curând!