Tomino In Foietaj
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
Branza asta, care dupa parerea mea nu are niciun Dumnezeu ca atare, cruda, se transforma miraculos in momentul in care este incalzita pana se lichefiaza, in sandwich, pane sau pe gratar, ori, cum am facut eu, in foietaj.
Fireste ca am cumparat aluatul, Bella, realizarea, un fleac.
Am pus pe o rondea de aluat taiat cu un capac branza (care, apropos, la Lidl a costat aproape nimic, era la reduceri si acolo iar la reducere cu 30% peste reducere, ca se apropia de expirare, cred ca am dat pana in 4 lei pe ea) …
.. asa, am pus nitica miere pe branza si putin ficatel (o sa va povestesc de ficateii astia), nu stiu de ce am pus si ficatel, de chichi, nu trebuie.
Am strans aluatul si am pus un inel de folie ca sa nu am surprize sa o ia la vale. Apoi, fireste, am dat la cuptor.
Foarte bun Tomino copt in aluat (si Bella e bun) si a mers cu niste dulceata de cirese amare (da, Mirela, da ).
Iaca si, cum se zice pe la altii, diggin’.
Foarte, foarte misto. Si sandwichul a fost bun, dar il descarc separat.
rororo