Tom Yum Gai (thai Hot & Sour Chicken Soup)
articol scris de ioana_bogdan1 blog mononoke-kitchen.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Am luat reteta minunata de aici.
Intai, am achizitionat cateva borcanele:
Am pregatit ceapa si usturoiul,
le-am pus la calit, am pus si ghimbirul,
am taiat rosia (desigur ca in opt bucati, nici mai mult, nici mai putin),
carnea,
pleurotusul...
Am pus rosiile si pasta in oala,
si peste tot am turnat apa fierbinte.
Am lasat sa fiarba, apoi au venit la rand puiul
si ciupercile:
Pana s-au inmuiat si acestea,
au sosit frunzele de kaffir lime:
frumoase si parfumate. Impreuna cu ele, un pachet conceput special pentru supa in chestiune, pe care am sa-l folosesc cu maxima bucurie data viitoare:
Rezulta o zeama buna de tot!
Anyone can cook!