Tochitura
articol scris de corneliachita blog chitacornelia.blogspot.com
INGREDIENTE:
carne de porc afumata
carnati de casa afumati
ficat de porc
ficat de pui
vin alb
piper alb macinat
cimbru
usturoi
ulei
sare
PREPARARE:
Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la prajit intr-o cratita cu ulei. Dupa ce carnea este putin rumena se adauga carnatii taiati rondele. Cand acestea s-au rumenit suficient se scot pe o farfurie si se lasa deoparte. In uleiul ramas se pune ficatul de porc la prajit la foc mic iar dupa cca 4 min se adauga si ficatul de pui. Cand s-au facut de jumatate se adauga carnea si carnatii, o ceasca de vin, o ceasca de apa, cimbru, piper si sare dupa gust. Se lasa sa fiarba pana ce scade din apa iar la sfarsit se pune usturoiul pisat.
Se serveste cu mamaliguta calda, oua ochiuri (noi fara oua) si branza rasa deasupra. POFTA BUNA!