contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tochitura

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


INGREDIENTE:
carne de porc afumata

carnati de casa afumati

ficat de porc

ficat de pui

vin alb

piper alb macinat

cimbru
usturoi

ulei

sare
PREPARARE:

Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la praj
it intr-o cratita cu ulei. Dupa ce carnea este putin rumena se adauga carnatii taiati rondele. Cand acestea s-au rumenit suficient se scot pe o farfurie si se lasa deoparte. In uleiul ramas se pune ficatul de porc la prajit la foc mic iar dupa cca 4 min se adauga si ficatul de pui. Cand s-au facut de jumatate se adauga carnea si carnatii, o ceasca de vin, o ceasca de apa, cimbru, piper si sare dupa gust. Se lasa sa fiarba pana ce scade din apa iar la sfarsit se pune usturoiul pisat.
Se serveste cu mamaliguta calda, oua ochiuri (noi fara oua) si branza rasa deasupra.
POFTA BUNA!


Articol recomandat de chitacornelia.blogspot.com