Tochitura Moldoveneasca
Sursa Tochitura moldoveneasca
articol scris de habet blog culinarecufeteistete.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ne trebuie:
ceafa de porc
ficat porc....
citeste toata reteta
carnati afumati
oua,branza burduf
telemea,malai
sunca
Se taie carnea cuburi,sunca felii, se pun in ceaun, cu ulei la prajit, se adauga, sare,piper si un pahar de vin, lasandu-se la foc mic.
Apoi se pune ficatul si carnatii afumati .
Intre timp facem o mamaliguta, si mujdei de usturoi, fara de care nu se poate ...
Bineinteles ca nu trebuie sa uitam ochiurile, facute moi.
Aranjam pe farfurie, asa:
-se pune intai mamaliguta, iar in mijloc ochiul facut moale
-apoi de jur imprejur se pun bucatile de carne,ficat,carnaciori.
-se rade si telemea, iar la final se toarna doua linguri de sos deasupra.
Sa nu uitati de mujdei.....!!!1