Tochitura Cu Ciuperci
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
In caz ca v-ati saturat de salatele din timpul verii…
Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1)
- 500 gr carne tocata (vita si porc, tocata in casa de preferat)
- 2 cepe
- 200 ml suc de rosii
- 300 gr ciuperci
- 300 gr costita
- 1 ardei
- 100 ml ulei (pt calit ceapa)
- sare, piper, peperoncino
Plan de lucru:
- Calim ceapa (poza 2), apoi adaugam carnea (poza 3). Cand carnea si-a schimbat culoarea, adaugam ardeiul tocat, costita si condimentam dupa gust (poza4)
- Adaugam ciupercile (poza 5), apoi sucul de rosii (poza6)
- Lasam sa fiarba aproximativ 10-15 minute (poza 7)
- Mancam cu mamaliguta (poza 8 ).
Timp de preparare: 30 minute
Pret: 5 lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)
Filed under: A5. Preparate din porc&vita