contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tochitura Ca La Buzau

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Pentru doua saptamani am fost o norocoasa sa o am pe mama in vizita. Asa se face ca sambata trecuta la ora 9 cand eu m-am trezit mama avea pe foc tochitura planuita de cu seara. Ea o pregateste foarte simplu si are nevoie doar de:
carne de porc
ficat de porc
plaman de porc
niscaiva untura pentru o aroma buna
usturoi, piper, sare, cimbru, o foaie de dafin.
Tot ce e de facut este sa se taie carnea in bucati potrivite si sa se inabuse cu untura si grasimea pe care o mai lasa carnea. Daca e nevoie se adauga cate putina apa calduta din cand in cand pana carnea devine moale si gustoasa. La sfarsit se adauga condimentele dupa gust si usturoiul pisat.
Face casa buna cu mamaliguta si un pahar cu vin.