contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tocanita Picanta De Pui

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

IMG_8157
Imi era pofta de ceva picant si cum aveam niste ardei iuti proaspat cumparati am decis sa le dau o intrebuintare nobila. Si iata ce a iesit!
IMG_8163
Ingrediente
aripioare de pui
1 ardei iute
2 ardei grasi
5 catei de usturoi
3 rosii
2 linguri de bulion
100 ml vin rosu
patrunjel verde
sare/piper
mamaliga
IMG_8149
Aripioarele spalate si taiate le caliti in ulei. Adaugati peste ele cateii de usturoi tocati si ardeii.
IMG_8151
Cand s-au calit adaugati rosiile si lasati la foc mic sa fiarba in zeama lasata de rosii.
Ardeiul iute il curatati (folositi manusi chirurgicale) si taiati-l fasii. Il adaugati in tocanita, dar va recomand sa il scoateti dupa o vreme in functie de cat de iute puteti consuma mancarea.
IMG_8154
Dupa ce mai fiert tocanita cam jumatate de ora adaugati 2 linguri de bulion si diluati cu vinul rosu. Lasati sa mai fiarba si la final adaugati patrunjelul.
IMG_8155
Intre timp fierbeti mamaliga si serviti tocanita pe mamaliguta sa aveti la ce apela pentru a potoli iuteala.




Articol recomandat de amainbucatarie.blogspot.com