Tocanita Munteneasca Cu Carne De Porc
articol scris de andreea_ionutiubire blog pasiunepentrubucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
400-500 g carne de porc
1 morcov
2 ardei
3-4 ciuperci mari
1 ceapa
3 cartofi
sare,piper,patrunjel
Mod de preparare:
Carnea se taie cubulete,se condimenteaza si se rumeneste in 2-3 linguri de ulei.
Morcovul se taie cubulete,ardeii felii,ceapa se toaca marunt,ciupercile se curata,se spala si se taie felii.Se adauga legumele si se tin pe foc mediu 5-7 min pana se inmoaie putin,
apoi se acopera cu apa si se lasa pe foc pana sunt aproape fierte legumele.
Se adauga cartofii taiati cubulete si se acopera cu capac.
Se fierbe pana se inmoaie cartofii si scade sosul.Se condimenteaza dupa gust.Se serveste cu patrunjel verde tocat.