contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tocanita Multicolora

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


INGREDIENTE:
700 g carne de porc(muschi,pulpa fara os)
3 cepe
1 morcov
1 ardei rosu
1 ardei galben
2 rosii decojite/rosii in bulion/rosii pregatite pentru iarna
sare,piper
1 lingura faina
2-3 catei usturoi
patrunjel


MOD DE PREPARARE: carnea feliata se sareaza si se pipereaza


si se rumeneste in 2 linguri de ulei pe ambele parti.


Ceapa tocata marunt,morcovul cubulete si ardeii se pun in cratita peste carne si se inabuse 5 min,


apoi se adauga apa,cat sa acopere totul,rosiile tocate si usturoiul.


Se pune capacul si se fierbe pana se inmoaie legumele.Faina se desface in 1-2 linguri de apa si se toarna in fir subtire in tocanita,amestecand energic.Se mai lasa 5 min pe foc si se trage deoparte.Se potriveste de sare si piper si se adauga patrunjelul.

 


Pofta buna!!!



Articol recomandat de pasiunepentrubucatarie.blogspot.com