Tocanita Moraritei
Sursa Tocanita moraritei

articol scris de doinitzuk blog bucatariamoraritei.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Asa cum va spuneam jumatate de piept si pulpele cocosului meu s-au transformat intr-o tocanita delicioasa. Le-am adaugat urmatoarele:
2 ardei
1 morcov
3 cepe
6 cartofi taiati cubulete
1 cutie de ciuperci
3 linguri pasta de tomate
1 capatana de usturoi
patrunjel verde tocat
Carnea inpreuna cu ceapa tocata marunt le-am calit bine-bine in ulei apoi am adaugat ardeii si morcovul si 2 polonice din zeama de carne. Le-am lasat sa fiarba 10 minute impreuna apoi am adaugat cartofii, inca vreo 3 polonice de zeama si am completat cu apa pana a iesit deasupra legumelor. Am fiert acoperit la foc mic pana cartofii au fost aproape gata si am adaugat ciupercile. Cand totul a fost fiert am adaugat pasta de tomate apoi usturoiul pisat, am lasat sa mai dea in cateva clocote, am stins focul, am adaugat patrunjelul si am acoperit. A fost o simfonie de gusturi!