contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tocanita De Vara La Tigaie

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Pregatisem carnea si legumele sa le fac la gratar. Dar cum niciodata planurile de acasa nu corespund cu cele din targ, si gratarul s-a amanat si am ramas cu legumele taiate rondele. Si cum nu aveam decat o ciorba mi-am zis sa fac repede o tocanita din "gratarul" meu + ce mai gaseam prin frigider. A iesit o mancarica tare buna...

Mod de preparare:

Se spala legumele bine, morcovul se curata, rosiile se decojesc. Vanata si dovlecelul nu le-am mai decojit pentru ca aveau o coaja subtire si frumoasa.

Feliile de cotlet le-am spalat si le-am crestat cu varful cutitului asa cum va aratam la cotletul de porc innabusit. Am condimentat cotletul cu sare, piper si un varf de cutit de curry.
Am incins tigaia cu putin ulei si am pus feliile de cotlet sa se prajeasca. Cand carnea a prins putina culoare am adaugat legumele si am lasat totul la prajit pentru 3-4 minute. Am adaugat apoi rosiile taiate bucati, vinul, rozmarinul si am stropit tot cu sosul de soia. Am lasat sa fiarba usor la foc mic pentru o jumatate de ora. In ultimele 5 minute de fierbere am adaugat si usturoiul taiat felii subtiri.
Pofta buna sa aveti!

Prints may be available for purchase through the shop.

Tocanita de vara la tigaie 02
Reteta recomandata de thegreenfoot.blogspot.com