Tocanita De Soia Cu Ciuperci
articol scris de Ani blog anamariatrimbitas.ro
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ai nevoie de:
- 3 cepe;
- 3 morcovi;
- un ardei gras;
- 5-6 ciuperci;
- 300 gr. cubulete de soia;
- ulei pentru calit;
- 3 linguri cu sos de rosii;
- o lingura cu faina;
- cimbru, marar, sare, piper.
Lasi soia la inmuiat 30 de minute in apa fierbinte cu sare.
Cureti, speli si toci marunt legumele. Le calesti in ulei timp de 5 minute si adaugi o cana cu apa calda. Lasi sa fiarba 10-15 minute si adaugi ciupercile.
Dupa 10 minute adaugi cubuletele de soia stoarse
si completezi cu apa calda. Pregatesti un rantas din sosul de rosii si faina. Cand mancarea este aproape gata, adaugi rantasul si mai lasi sa fiarba 5-10 minute.
Potrivesti de sare si piper, adaugi cimbrul si mararul tocat si tocanita este gata!
Pofta buna!