Tocăniţă De Pui
Sursa Tocăniţă de pui
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Această tocăniţă nu are poză în farfurie pentru că a nu am apucat să îi facem. Eram prea înfometaţi :)
Ingrediente:
1 piept de pui
1 ceapă roşie
1 morcov mai mic
1 rădăcină de pătrunjel
1 lingură bulion
condimente: busuioc, oregano, pătrunjel verde
Preparare:
Tăiem carnea cuburi şi punem la călit împreună cu ceapa roşie şi morcovul care l-am tăiat rondele. Peste ele turnăm puţină apă şi adăugăm rădăcina de pătrunjel care l-am tăiat tot rondele.
Când carnea e gata, adăugăm bulionul, şi pe rând condimentele după gust. Se mai lasă 5 minute la foc mic. Se poate servi cu mămăligă, pireu de cartofi etc.
Se mai pot adăuga şi alte legume, gen roşie, sau chiar şi ciuperci... după imaginaţia fiecăruia.
Poftă bună!