Tocanita De Pui Cu Legume
articol scris de Fraiche Bistro blog fraiche-bistro.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
O data cu acest concurs am descoperit ca mancarea preferata a lui Alex Clain este "Tocanita de pui cu legume". Iata cum se pregateste acest preparat.
TOCANITA DE PUI CU LEGUME (timp de preparare: 30 min.)
Pentru aceasta reteta ai nevoie de:
- 1 piept de pui (aprox. 700 grame);
- 1 ardei gras;
- 1 morcov;
- o ceapa;
- 5-6 nuci;
- sare, piper, curry, ulei, pasta de tomate, zeama de lamaie, patrunjel;
Toaca ceapa, morcovul si ardeiul gras marunt si pune-le pus la calit cu 3 linguri de ulei intr-o tigaie mare de teflon. Taie pieptul de pui in cubulete si presara-l cu sare si piper. Dupa ce legumele s-au calit putin, adauga bucatile de piept si miezul de nuca tocat potrivit.
Lasa totul pe foc inca 10 minute, intorcand pieptul pe ambele parti ca sa se rumeneasca uniform. Adauga o cana de apa amestecata cu 2 linguri de pasta de tomate, o lingura de curry si putina zeama de lamaie.
Mai lasa sa fiarba inca 5 minute, dupa care opreste focul si presara patrunjelul tocat.
Pofta buna!