Tocanita De Pui Cu Cartofi
articol scris de andreea_ionutiubire blog pasiunepentrubucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
3 pulpe de pui/6 copanele
1 ceapa
1 morcov
½ ardei
3 cartofi
3 rosii decojite/2 linguri pata de tomate
Sare
Piper
Ardei iute uscat/chili
Cimbru
1 lingura faina
Mod de preparare:
Copanele se conimenteaza cu sare,piper si chili si se prajesc un ulei pe ambele parti.
Ceapa se toaca marunt,morcovul si ardeiul cubulete.
Se calesc in ulei pana se inmoaie,apoi se adauga cartofii taiati cubulete,sare,piper,chili si cimbru.
Se amesteca si se adauga si carnea. Se acopera totul cu apa si se fierbe pana cand sunt fierte legumele.
Cand au fiert legumele se adauga rosiile. Faina se amesteca cu 2 linguri de apa si se toarna in cratita,amestecand continuu.
Se calesc in ulei pana se inmoaie,apoi se adauga cartofii taiati cubulete,sare,piper,chili si cimbru.
Se amesteca si se adauga si carnea. Se acopera totul cu apa si se fierbe pana cand sunt fierte legumele.
Cand au fiert legumele se adauga rosiile. Faina se amesteca cu 2 linguri de apa si se toarna in cratita,amestecand continuu.