Tocanita De Porc
Sursa Tocanita De Porc
articol scris de Gatiticuspor blog gatiticuspor.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dupa cum v-am mai zis am gasit un magazin aici in oras unde gasesc produse romanesti si bineinteles ca mi-am cumparat o punga mare, mare de malai. Asa ca in ultimele zile gatesc preparate ce le pot servi cu mamaliga.
- 2 cotlete carne de porc
- o ceapa
- o cana suc de rosii
- un morcov micut
- o lingurita paprika
- o lingura faina sau amidon
- 2 foi dafin
- sare si piper
Taiati carnea de porc in cuburi mici, tocati ceapa si morcovul apoi caliti-le in putin ulei.
Cand carnea a inceput sa isi schimbe culoarea si ceapa s-a calit adaugati sucul de rosii, eu am mai adaugat si 3-4 rosii cherry (parca sucul meu de rosii era cam subtire).
Potriviti de sare si piper, acoperiti oala cu un capac si lasati sa fiarba la foc mic pentru 30 de minute. Pentru ca am vazut o reteta zilele trecute si nu mai stiam cum se face dar imi aduceam aminte ca era un sos cu castraveti murati am adaugat si doi castraveciori in sosul meu si va spun ca a iesit demential mai ales ca langa am pus si o mamaliguta aburinda :).
POFTA BUNA!!!