contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tocanita De Porc Picanta

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ca sa putem rezista gerului de afara trebuie sa consumam proteine si mancaruri picante, care sporesc “combustia interna”.

Ce iti trebuie pentru 4-6 portii (poza 1)
- 600 gr carne de porc
- 5 cartofi
- 4 cepe mici
- 2 morcovi
- 1 bucata mica telina
- 1 pastarnac
- 1 ardei gras (am folosit congelat)
- 1 lingurita pasta de ardei iute
- 3 linguri bulion
- 1 legatura marar (am folosit congelat)
- sare, piper,delikat, peperoncino

Plan de lucru:
- Tocam ceapa, apoi o punem la calit (poza 2). Lasam pe foc pana isi schimba culoarea, apoi adaugam carnea taiata cubulete (poza 3).
- Atunci cand carnea se rumeneste, adaugam legumele si acoperim cu apa  (pozele 4 si 5), apoi lasam la fiert pana cand cartofii sunt facuti. Adaugam 3 linguri de bulion (poza 6) si lasam sa mai fiarba (aproximatix 10-15 minute) si sa mai scada (poza 7)
- Pofta buna !!! (poza 8 ).

Timp de preparare: 60 minute
Pret: 4 lei/portie  (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)

tocanita de porc picanta 1 tocanita de porc picanta 2 tocanita de porc picanta 3 tocanita de porc picanta 4 tocanita de porc picanta 5 tocanita de porc picanta 6 tocanita de porc picanta 7 tocanita de porc picanta 8
Filed under: A5. Preparate din porc&vita