Tocanita De Porc Picanta
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Ca sa putem rezista gerului de afara trebuie sa consumam proteine si mancaruri picante, care sporesc “combustia interna”.
Ce iti trebuie pentru 4-6 portii (poza 1)
- 600 gr carne de porc
- 5 cartofi
- 4 cepe mici
- 2 morcovi
- 1 bucata mica telina
- 1 pastarnac
- 1 ardei gras (am folosit congelat)
- 1 lingurita pasta de ardei iute
- 3 linguri bulion
- 1 legatura marar (am folosit congelat)
- sare, piper,delikat, peperoncino
Plan de lucru:
- Tocam ceapa, apoi o punem la calit (poza 2). Lasam pe foc pana isi schimba culoarea, apoi adaugam carnea taiata cubulete (poza 3).
- Atunci cand carnea se rumeneste, adaugam legumele si acoperim cu apa (pozele 4 si 5), apoi lasam la fiert pana cand cartofii sunt facuti. Adaugam 3 linguri de bulion (poza 6) si lasam sa mai fiarba (aproximatix 10-15 minute) si sa mai scada (poza 7)
- Pofta buna !!! (poza 8 ).
Timp de preparare: 60 minute
Pret: 4 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)
Filed under: A5. Preparate din porc&vita