Tocanita De Pipote
Sursa Tocanita de pipote
articol scris de amainbucatarie.blogs blog amainbucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente
1 caserola de pipote
1 ceapa
1 morcov mare
1/2 ardei gras si rosu
1/4 praz
1 ou
3 lg smantana
patrunjel verde
sare, piper
Caliti ceapa tocata intr-o tigaie, adaugati morcovul dat pe razatoare si caliti pana mai lasa din culoare.
Adaugati apoi prazul si ardeiul si mai caliti putin inainte sa adaugati pipotele bine spalatae si curate de eventualele coji. Potriviti la gust cu sare si piper.
Adaugati apa cat sa acopere pipotele si lasati la foc mic sa fiarba.
Dupa ce s-au fiert pipotele, pregatiti intr-un bol un amestec din oul batut cu smantana si adaugati incet la sos pentru a-l ingrosa.
La final adaugati si patrunjelul si serviti cu mamaliguta fierbinte.