Tocanita De Pastai Cu Carne De Vita Si Paprika
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Din ce in ce mai multe persoane opteaza pentru carnea de vita. Se spune ca e cea mai sanatoasa. Am ales o combinatie cu pastai si neaparat paprika. Iata reteta:
Ce iti trebuie pt. 6 portii – poza1:
- 500 gr muschi de vita
- 1 dovlecel
- 1 ceapa
- 500 gr pastai (am folosit congelate)
- un ardei gras
- 2 cartofi
- 3 rosii
-sare, piper, paprika (in poza saculetul rosu)
Plan de lucru:
- spalam, curatam si taiem legumele, taiem marunt si carnea, decojim rosiile (poza 2).
-punem ceapa la calit (poza 3) apoi adaugam carnea (poza 4)
- dupa ce carnea isi schimba culoarea, adaugam apa, apoi legumele tocate (poza 5). Adaugam condimentele (poza 6). De la paprika, mancarea imediat capata o culoare rosiatica.
- lasam sa fiarba pana se fac carnea si cartoful, apoi adaugam rosiile tocate (poza 7)
- lasam sa mai scada un pic (poza 8).
- pofta buna! (poza 9)
Timp de preparare: 45 minute
Pret: 4 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)
Filed under: A5. Preparate din porc&vita