contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tocanita De Maruntaie De Pui

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Doar o portie. Pentru cei cuminti :). E cu untura , e cu ceapa dar e al naibii de buna :)). Tocanita asta o facea bunicul cand eram in vacanta la tara. Doar pentru mine .

Ingrediente:

  • 1 pipota de pui
  • 1 ficat
  • 1 inima ( eu nu am pus , gaina care am primit-o de la mama nu avea :)))
  • 1 lingura untura
  • 1 ceapa
  • sare, piper, boia

Topim untura intr-o craticioara, adaugam ceapa tocata un pic mai mare si amestecam. Lasam pana se caleste ceapa si adaugam maruntaiele inafara de ficat taiate bucatele. Condimentam cu boia, sare , piper, lasam sa se prajeasca putin si apoi completam cu apa.
Lasam sa fiarba ( daca e nevoie mai adaugam apa, eu am adaugat pentru ca au fiert tare greu fiind de la gaina de casa). Cand carnea este fiarta adaugam si ficatul ( se face imediat) .

Lasam sa scada.

Servim cu mult patrunjel verde tocat si cu mamaliguta. Si cu castraveti murati de vara :).

PP

Articol recomandat de amalia-mylife.blogspot.com