Tocăniţă De Legume
Sursa Tocăniţă de legume

articol scris de Ionela blog ioana-retetecalamamaacasa.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
1. 900 g cartofi
2. alte legume (2 cepe, 1 ardei gras roşu, 3 roşii, ½ varză mai mică)
3. 125 ml supă de legume (pe care o obţineţi dintr-un cub de concentrat de supă şi apă)
4. 1 legătură de pătrunjel.
- curăţaţi şi spălaţi cartofii, după care îi tăiaţi cubuleţe şi îi puneţi la fiert în apă clocotită aproximativ 10 min.;
- între timp curăţaţi şi tăiaţi mărunt ceapa şi ardeiul, după care le căliţi într-o cratiţă mai încăpătoare cu puţin ulei;
- daţi varza pe răzătoare sua tăiaţi-o din cuţit, supă care o adăugaţi peste cartofi;
- spălaţi şi decojiţi roşiile, după care le tăiaţi cubuleţe şi le adăugaţi peste amestecul de cartofi şi varză;