TocĂniŢĂ De Legume
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
O mâncare uşoară, tocmai bună pentru acest sezon!
Ce îţi trebuie pentru 4 porţii – poza1:
- 500 gr de ciuperci
- 2 dovlecei
- 4 cepe verzi
- 2-3 căţei de usturoi
- un ardel gras
- o vânătă
- 5 roşii
Plan de lucru:
- punem usturoiul tăiat mărunt la călit (poza 2), iar apoi tocăm cepele (poza 3) şi le punem peste usturoi (poza 4)
- după aproximativ 3 minute adăugăm şi vinetele (poza 5), iar apoi dovleceii (poza 6)
- mai lăsăm 5 minute la foc potrivit şi adăugăm roşiile decojite şi tăiate mărunt (pozele 7 şi 8 )
- după alte 15 minute adăugăm ciupecile tăiate, de asemenea, mărunt (poza 9) şi amestecăm (poza 10). Le lăsăm la foc redus până când legumele sunt făcute (poza 11)
- poftă bună! (poza 12)
Timp de preparare: 45 minute
Preţ: 4 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)