Tocăniţă De Legume Cu Pui
articol scris de Retetegg blog retetegg.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
O tocanita foarte gustoasa, plina de legume sanatoase si cu bucati din piept de pui.
Am folosit:
Am folosit:
- 500 gr legume mexicane congelate (fasole verde si galbena, morcov, ardei verde, porumb, mazare), 2 cartofi, 1 ceapa, 3 catei de usturoi, 1/2 ardei rosu, 4-5 ciuperci, 250 gr piept de pui, patrunjel, 2 foi de dafin, 3-4 boabe de piper, sare.
Am tocat ceapa julien si ardeiul rosu cubulete si le-am pus la calit in 2 linguri de ulei. Le-am rumenit putin, apoi am adaugat treptat legumele mexicane, cartofii, usturoiul, pieptul de pui si ciupercile.
Am adaugat si 1/2 pahar cu apa, foile de dafin si piperul.
Am lasat sa scada apa si sa fierba legumele aproximativ 30 de minute, amestecand din cand in cand.
Spre final am adaugat sare si patrunjel.
Pofta buna!