Tocanita De Fasolica Galbena
articol scris de lily-musat blog lily-musat.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
O reteta absolut delicioasa!
Ingrediente (pentru 2 persoane):
- 500 grame fasole galbena
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 2 rosii
- 2 linguri de pasta de rosii
- 1 cana de supa de pui
- 2 copanele de pui
- sare/piper/ulei de masline
- 1 legatura marar.
Preparare:
Copanelele de pui se fierb cu putina sare. Se opreste 1 cana de supa.
De asemenea, fasolea si ceapa (taiata marunt) se fierb in apa cu sare timp de 20 de minute. Separat, intr-o tigaie, puneti doua linguri de ulei de masline si rosiile, taiate cubulete. Lasati 5 minute si adaugati supa si pasta de rosii. Mai lasati 2-3 minute si adaugati usturoiul pisat. Amestecati cu fasolica si ceapa, scurse de apa (le strecurati) si copanele de pui (eu le-am dezosat). Bagati la cuptor, la 200 de grade, 5-8 minute, apoi presarati mararul tocat marunt.
Pofta buna!