Tocanita De Conopida
Sursa Tocanita de conopida
articol scris de reteteveg.blogspot.c blog reteteveg.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
- 2 cepe rosii
- o conserva rosii
- 450 g conopida fiarta
- 2 linguri ulei
- sare
- patrunjel uscat
- marar uscat
Mod de preparare:
Se taie ceapa si se caleste in ulei. Apoi se adauga rosiile pisate cu furculita si se mai lasa inca 2-3 minute pe foc. Se adauga conopida si condimentele si se amesteca. Tocanita se lasa pe foc inca cateva minute.
Vor iesi 4 portii. Valori nutritionale:
calorii | proteine | lipide | carbohidrati | |
total | 226.1 | 9.8 | 6.1 | 32.8 |
per portie | 56.5 | 2.5 | 1.5 | 8.2 |