Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
una din cele mai bune tocanite pe care le-am mancat vreodata... se mananca alaturi de paine prajita, unsa cu putin ulei de masline si frecata cu usturoi...moaa direct din farfurie... am uns cu condimente cocorelul, l-am bagat in punga ermetica si l-am uitat in cuptor vreo 2- 3 ore asea... ia uitati minunea... ce bronz... ce stralucire :D cocos potrivit de mare 2 cepe 1 morcov 1 patrunjel 1 telina mica kizer afumat 1 lingura rasa faina 200 ml vin rosu 1 conserva rosii natur bucati 250 gr. ciuperci ulei de masline/unt sare piper 1/2 paine 2 catei de usturoi kaizerul se taie cubulete si se pune la prajit in tigaie...alaturi de carnea de cocos dezosata si facuta fashii... carnea prajita se da la o parte... ceapa taiata marunt se caleste in grasimea ramasa de la keizer...se adauga lingura de faina... se incorporeaza, se lasa sa se ingalbeneasca usor... apoi se stinge cu vin... se adauga rosiile taiate bucatele...se lasa sa dea intr-un clocot... apoi se adauga legumele taiate cubulete... legumele se dau in 2 clocote... am pus sosul cu legumele(un sos gros) intr-o oala termorezistenta... deasupra am pus carnea... am lasat in cuptor cam o ora si jumatate... apoi am scos si am pus ciupercile...care ar fi trebuit sa la rumenesc in unt... eu le-am pus asa natur... am dat iar la cuptor cat sa se faca ciupercile... ia uitati ce bunatate :D n-am mai pozat painea prajita cu usturoi, trebuie sa ma credeti pe cuvant!:D Pofta mare! merita 10 cu felicitari! reteta e a lui Constantin L de pe Retete culinare. multumesc:P