Tocanita De Ciuperci
Sursa Tocanita de ciuperci
articol scris de claudiu89 blog ebucatar.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Autor:Lia
Timp de preparare:
40 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
500 gr ciuperci
2 cepe
un morcov
4-5 catei de usturoi
2 ardei (unul rosu unul galben)
putin praz
ulei
sare, piper
frunze de patrunjel
2 linguri pasta de tomate
Mod de preparare:
Se taie marunt ceapa, ardeiul si prazul, se da morcovul pe razatoarea mare si se dinstue toate, in putin ulei, cam 10’. Intre timp se taie ciupercile, nu foarte marunt. Punem si ciupercile in tigaie, adaugam sare si piper, cateii de usturoi pisati si lasam la foc mic, amestecand din cand in cand pana se evapora toata apa lasata de ciuperci. Adaugam pasta de tomate si frunzele de patrunjel maruntite si mai lasam pe foc 5’. Tocanita se poate servi cu piure de cartofi, cu orez sau mamaliguta.
Pofta buna!
Pofta buna!