TocĂniŢĂ De Ciuperci Cu RoŞii
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
O reţetă foarte interesantă, mai ales pentru vegetarieni.
Ce îţi trebuie pentru 2 porţii mari (poza 1)
- 400 gr de ciuperci
- 2 cepe
- 2 roşii
- bulion
- chilli
Plan de lucru:
- feliem roşiile, ciupercile, cepele (poza 2)
- punem ceapa la călit (poza 3), iar după ce îşi schimbă culoarea adăugăm ciupercile (poza 4). Lăsăm 5 minute şi “aruncăm” în tigaie şi roşiile (poza 5). Condimentăm cu chilli. După ce fierb tomatele (poza 6), adăugăm şi nişte bulion, pentru culoare (poza 7).
- mai lăsăm pe foc (poza 8 ) încă 5 minute.
- poftă bună! (poza 9)
Timp de preparare: 40 de minute
Preţ: 3 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)
Îndosariat la:A. Mancaruri