Tocanita De Ciuperci Cu Carne De Pui
articol scris de gabrielaolteanu blog gabrielaolteanu.blogspot
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
1kg ciuperci
1 piept de pui mare
2 cepe potrivite
1 legatura de marar
1 morcov
2 linguri pasta de tomat/bulion
sare, piper, ulei
Am tocat toate legumele.Ceapa si morcovul mai marunt iar ciupercile in 4-6. Puiul l-am taiat cubulete potrivite.
In putin ulei de masline am calit ceapa pana a devenit translucida.Cu ceapa am calit si cubuletele de pui.Morcovul taiat cubulete mici l-am calit cu ceapa si puiul apoi am adaugat ciupercile.Ciupercile lasa apa asa ca am mai adaugat doar o jumatate de cana.
Am acoperit cratita cu un capac sa se inabuse pentru 5 minute apoi am luat capacul sa scada apa. Se fac foarte repede asa ca dupa 15 minute am adaugat bulionul si am mai tinut pe foc inca 10 minute.
Se poate adauga putin faina daca va place sosul mai legat.Mie mi-a fost suficient de legat datorita bulionului.
Cand am fost gata am adaugat mararul tocat marunt.
Pofta buna!