contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tocanita De Ceapa Cu Carne De Pui

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


As mai incepe o serie...let's cook with what we have...insa mi-e teama ca se plictiseste lumea de atatea seriale. Asa ca fara serie, astazi va prezint tocanita de ceapa cu pui. Este o mancare bogata, foarte dulce si aromata.
Pentru 2-3 portii avem nevoie de:
- jumatate kg carne de pui
- 5 cepe medii
- 2 morcovi medii
- o conserva 400 ml rosii intregi in sos tomat
- cateva fire de ulei
- mult cimbru si 3-4 foi de dafin
- ceva vegeta (de casa sau de care aveti)
- sare si piper
1. se spala carnea si se pune la fiert cu 2 litri apa
2. se spumuieste si se fierbe pana apa se injumatateste
3. se adauga morcovii taiati mic, cimbru si foile de dafin
4. se mai fierbe 10-15 minute
5. se adauga rosiile taiate cuburi, ceapa si inca o jumatate de litru de apa
6. se gateste amestecand continuu inca o jumatate de ora
7. se condimenteaza dupa gust
Se serveste cu salata de varza murata, sau cu orice muraturi va sunt la indemana.


Articol recomandat de lopfras.blogspot.com