Tocanita De Cartofi Cu Ciuperci
articol scris de amalia-mylife blog 1-tj-articol gol-haisagatim.ro
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Gata cu filmarile :), pentru azi o reteta usoara si simpla; tocanita de cartofi cu ciuperci.
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 400g ciuperci ( eu am avut hribe congelate )
- 2-3 linguri bulion
- 1 ceapa mica
- sare, piper
- 1 lingurita boia
Curatam cartofii si ii taiem cubulete. Daca folositi ciuperci proaspete le spalati si le taiati felii mai groase.
Tocam ceapa marunt si o calim in putin ulei. Cand se inmoaie putin adaugam o lingurita de boia dulce. Amestecam si adaugam cartofii.
Amestecam de cateva ori si completam cu apa. Cand cartofii sunt pe jumatate fierti adaugam ciupercile. Lasam sa fiarba la foc mic si la sfarsit adaugam 2-3 linguri de bulion. Condimentam cu sare si piper.
Servim.
PP