Tocanita De Cartofi Cu Ciolan Afumat
articol scris de retetesanatoase blog retetesanatoase.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Tocanita este una dintre mancarurile simplu de facut, care va este la indemana atunci cand trebuie sa gatiti ceva nu prea complicat.
Ingrediente necesare:
600 grame de carne de pe un ciolan afumat
5 cartofi
2 cepe
1 morcov
pasta de tomate
sare, piper, ulei
patrunjel
Mod de preparare:
In primul rand, am taiat bucatile de carne in cubulete mai mici si le-am pus la fiert timp de 20 de minute, pentru a mai elimina din surplusul de grasime si din gustul puternic de afumatura. Dupa fierbere am scos carnea intr-un vas.
Intre timp am tocat marunt ceapa si morcovul si le-am pus la calit in 3 linguri de ulei cu sare si piper, iar dupa 5 minute am adaugat si carnea si am amestecat bine. Am mai lasat sa se caleasca inca 10 minute, pana s-a rumenit ciolanul afumat.
600 grame de carne de pe un ciolan afumat
5 cartofi
2 cepe
1 morcov
pasta de tomate
sare, piper, ulei
patrunjel
Mod de preparare:
In primul rand, am taiat bucatile de carne in cubulete mai mici si le-am pus la fiert timp de 20 de minute, pentru a mai elimina din surplusul de grasime si din gustul puternic de afumatura. Dupa fierbere am scos carnea intr-un vas.
Intre timp am tocat marunt ceapa si morcovul si le-am pus la calit in 3 linguri de ulei cu sare si piper, iar dupa 5 minute am adaugat si carnea si am amestecat bine. Am mai lasat sa se caleasca inca 10 minute, pana s-a rumenit ciolanul afumat.
Dupa aceasta am adaugat cartofii taiati cubulete mai mari si apa cat sa acopere totul. Am lasat sa fiarba timp de 20-25 de minute, dupa care am adaugat 3 linguri de pasta de tomate.
Am lasat totul la fiert pentru inca 10 minute, iar dupa ce am oprit focul am adaugat patrunjelul tocat.
Va dorim pofta buna!