TocĂniȚĂ Cu PastramĂ De Porc
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Aici pastrama face totul. Dă mâncării o savoare deosebită.
Ce îţi trebuie pentru 4 porţii (poza 1)
- 2-3 cartofi
- 500 gr pastramă de porc
- 2 morcovi
- 3 cepe mai mici, usturoi
- 1 ardei gras
- busuioc
- 2 linguri bulion,
- 2oo ml suc de roșii
- sare, piper, condimente, ardei iute
- 50 ml de ulei
-slăninuță afumată
Plan de lucru:
- punem ceapa la călit, apoi adăugăm morcovul si carnea (poza 2)
- adăugăm slăninuța (poza 3)
- când carnea își schimbă culoarea, adăugăm sucul de roșii (poza 4)
- adăugăm cartofii și ardeiul gras (poza 5), turnăm apă până la nivelul cartofilor (poza 6 )
- când carnea și legumele au fiert, punem 2 linguri de bulion, plus busuioc tocat (poza 7)
- mai lăsăm la foc redus până mai scade. Poftă bună! (poza 8 )
Timp de preparare: 60 de minute
Preţ: 3 lei/ porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)
Filed under: A5. Preparate din porc&vita