contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

TocĂniȚĂ Cu PastramĂ De Porc

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Aici pastrama face totul. Dă mâncării o savoare deosebită.

Ce îţi trebuie pentru 4 porţii (poza 1)
- 2-3 cartofi
- 500 gr  pastramă de porc
- 2 morcovi
- 3 cepe mai mici, usturoi
- 1  ardei gras
- busuioc
- 2 linguri bulion,
- 2oo ml suc de roșii
- sare, piper, condimente, ardei iute
- 50 ml de ulei
-slăninuță afumată

Plan de lucru:
- punem ceapa la călit, apoi adăugăm morcovul si carnea (poza 2)
- adăugăm slăninuța (poza 3)
- când carnea își schimbă culoarea, adăugăm sucul  de roșii (poza 4)
- adăugăm cartofii și ardeiul gras (poza 5), turnăm apă până la nivelul cartofilor (poza 6 )
- când carnea și legumele au fiert, punem 2 linguri de bulion, plus busuioc tocat (poza 7)
- mai lăsăm la foc redus până mai scade. Poftă bună! (poza 8 )

Timp de preparare: 60 de minute
Preţ: 3 lei/ porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)

tocanita cu pastrama de porc 1 tocanita cu pastrama de porc 2 tocanita cu pastrama de porc 3 tocanita cu pastrama de porc 4 tocanita cu pastrama de porc 5 tocanita cu pastrama de porc 6 tocanita cu pastrama de porc 7 tocanita cu pastrama de porc 8
Filed under: A5. Preparate din porc&vita


Articol recomandat de hapleablog.wordpress.com