contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tocana Mixta De Porc

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Daca cel mai bun pui e porcul cum scria un vizitator atunci va propun o mancare extrem de satioasa care merge de minune cu un pahar de vin rosu. Mancam bine, bem bine ca azi-maine incepe postul si gata cu toate dicstractiile :). Reteta simpla doar e cu carne :)
Ingrediente:

  • 300g pulpa de porc
  • 300g ceafa afumata de porc
  • 300g fleica
  • 250g carnaciori proaspeti
  • 1 ceapa
  • 3 linguri bulion
  • 1 lingura untura de porc
  • sare, piper

Taiem carnea bucati mai mari, la fel si carnatii.
Incingem untura intr-o cratita mai groasa si adaugam carnea . Lasam sa se rumeneasca amestecand din cand in cand si apoi adaugam carnatii. Dupa 2 minute adaugam ceapa tocata.
Amestecam si completam cu apa pana la jumatatea carnii.
Facem focul mic , acoperim cu un capac si lasam sa se faca. Cand carnea este gata, adaugam bulionul, putina sare si piper.
Amestecam usor si mai lasam 5 minute sa scada si sa se rumeneasca frumos.
Servim cu mamaliguta si muraturi.

PP

Articol recomandat de amalia-mylife.blogspot.com