Tocana Mixta De Porc
articol scris de amalia-mylife blog 1-tj-articol gol-haisagatim.ro
Daca cel mai bun pui e porcul cum scria un vizitator atunci va propun o mancare extrem de satioasa care merge de minune cu un pahar de vin rosu. Mancam bine, bem bine ca azi-maine incepe postul si gata cu toate dicstractiile :). Reteta simpla doar e cu carne :)
Ingrediente:
- 300g pulpa de porc
- 300g ceafa afumata de porc
- 300g fleica
- 250g carnaciori proaspeti
- 1 ceapa
- 3 linguri bulion
- 1 lingura untura de porc
- sare, piper
Taiem carnea bucati mai mari, la fel si carnatii.
Incingem untura intr-o cratita mai groasa si adaugam carnea . Lasam sa se rumeneasca amestecand din cand in cand si apoi adaugam carnatii. Dupa 2 minute adaugam ceapa tocata.
Amestecam si completam cu apa pana la jumatatea carnii.
Facem focul mic , acoperim cu un capac si lasam sa se faca. Cand carnea este gata, adaugam bulionul, putina sare si piper.
Amestecam usor si mai lasam 5 minute sa scada si sa se rumeneasca frumos.
Servim cu mamaliguta si muraturi.